Crafting to Connect

Wie ben ik

Met passie en gedrevenheid werkte ik 21 jaar in de zorg- en welzijnssector, zowel bij personen met een handicap als in de jeugdhulpverlening. Hiervan was ik 10 jaar coördinator van een dagwerking dat zich richt naar personen met een niet-aangeboren hersenletsel.

Met evenveel bevlogenheid geef ik momenteel les in de opleiding Bachelor Orthopedagogie aan de AP Hogeschool te Antwerpen, om studenten klaar te stomen om als nieuwe professional het werkveld in te stappen.

Ik merkte dat heel wat mensen worstelen, met zichzelf, in het contact met anderen, of zich niet thuis voelen in de samenleving. Dit zorgde ervoor dat ik me verder bijschoolde als coach en ACT-therapeut om mensen gedegen en betrokken te ondersteunen. Inspelen op hun persoonlijke behoeften, mensen terug levensvreugde geven is hierbij het doel.

Doorheen de jaren heb ik als hulpverlener heel wat ervaringskennis opgedaan. Gecombineerd met een stevige theoretische onderbouwing, deel ik graag deze kennis met anderen, tijdens vormingen, workshops of infosessies.

Opleidingen:

  • Master Special Educational Needs
  • Bachelor Orthopedagogie
  • Postgraduaat Omgaan met probleemgedrag
  • Professional coach en wandelcoach
  • Rouw- en verliesconsulent
  • Erkende loopbaanbegeleider
  • ACT-therapeut
  • Counselor in existentieel welzijn (i.o.)