Crafting to Connect

Professional coach

Heb je nood aan persoonlijke ondersteuning? Wil je jouw leven op de rails krijgen? Of heb je eerder praktische vragen? Dan is persoonlijke coaching misschien iets voor jou.

Je zit met je handen in het haar: je weet even niet meer hoe het verder moet. Dit kan zowel op emotioneel, psychisch als praktisch gebied. Als cognitief-gedragstherapeutisch coach sta ik mensen bij om (terug) greep te krijgen op hun leven. Mijn focus ligt op jouw krachten en mogelijkheden: door deze zichtbaar te maken en te versterken, krijg je meer veerkracht en zelfvertrouwen om jouw problemen, blokkades of vastgelopen patronen aan te pakken. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw vraag of behoefte en bespreken we wat je uit het coachingstraject wil halen. Stapsgewijs werken we aan jouw doel om die verandering in je leven te krijgen die jij wenst. Misschien wil je wel ergens van weg (vb. piekeren, twijfels, vermoeidheid,…), of wil je net ergens naartoe (vb. rust, structuur, evenwicht vinden, knopen doorhakken,…).

Ik ondersteun jou om:

  • Zicht te krijgen op wat je echt wil in het leven
  • Meer zelfvertrouwen te krijgen
  • Blokkades en vastgelopen patronen te doorbreken
  • Minder te piekeren (zoals ‚had ik maar…‘ of, ‚wat als…‘)
  • Eenzaamheid bespreekbaar te maken en aan te pakken
  • Wat orde in de chaos te krijgen
  • Jouw leven een nieuwe wending te geven

Kortom: je (terug) thuis te laten komen bij jezelf!

Wandelcoach

De kracht van coaching in de natuur is al meermaals bewezen en ik heb zelf mogen ervaren hoe helend de natuur kan zijn. Tijdens zo’n wandelcoaching leer je jezelf beter kennen, door jouw talenten te exploreren aan de hand van bijvoorbeeld een boomspiegeling. Ook helpt de natuur ons om knopen door te hakken bij keuzes of dilemma’s.

Speciale aandacht voor personen met NAH, met (jong)dementie of een chronische aandoening en hun naasten:

Plots heb je door een ongeval, een hoofdtrauma, een hersenbloeding, … een hersenletsel, of is jouw chronische aandoening langzaam in jouw leven geslopen: je belandt in een zorgsituatie. Dit veranderd leven heeft een grote impact op jou. Je bent jezelf even kwijt: wie was ik, wie ben ik, waar wil ik naartoe?

Ook als naaste (partner, ouder, kind, vriend, …) kan je overspoeld worden door deze veranderde situatie.

Samen gaan we de zoektocht aan naar wat voor jou echt belangrijk is in het leven. Tegen welke obstakels loop je aan en wat heb je nodig om deze het hoofd te bieden? We gaan dieper in op welke (veranderde) krachten je kan inzetten om (terug) zin te geven aan jouw leven.

Het zorgen voor een naaste overkomt jou en plots word je mantelzorger. Zorg en ondersteuning nemen een belangrijke plaats in. Als naaste dien je een weg te vinden om met deze veranderde situatie om te gaan. Ik ondersteun jou om een evenwicht te vinden tussen draagkracht en draaglast.

Crafting to Connect